JAZZ I TREKANTEN 

Jazz I Trekanten 2019 som løb af stablen I uge 35 var en kæmpe succes med masser af skønne koncerter og store musikalske oplevelser. Mathias Heise, årets Artist in Residence  var en del af en række helt særlige og vellykkede projekter projekter. I 2020 ligger festivalen Jazz I Trekanten fra fredag 21. august til og med søndag. 30. august og vi planlægger allerede nye særlige musikalske oplevelser og projekter.

JazzHouse var i år fire dage på Tobbers Madbar. Det var en lang fest på JazzHouse med fuldt hus til alle koncerter der afsluttede med en kæmpe jazzdansefest fredag aften med Mathias Heise Quadrillion. Vi vender stærkt tilbage i efteråret 2019 og foråret 2020 med et fedt program og selvfølgelig igen under festivalen 2020.

Jazz For Kids On Tour blev i år en kæmpe succes med den ene perle af en koncert efter den anden. Veloplagte bands og veloplagte børn. Der var inddragende koncerter, oplevelseskoncerter, orientalske eventyr til musik og Drømmerejse på programmet. Vi glæder os allerede til næste år hvor Jazz for Kids On Tour igen ligger i efterårsferien i uge 42.

 

 

 

Program
sponsorer

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020