Vi er i gang igen 

Så er vi heldigvis i gang med at afholde livekoncerter og kan igen invitere publikum ind til livemusik - med de forbehold der nu er i disse tider.

Jazz I Trekanten er i fuld gang med at planlægge årets jazzfestival, som i år vil ligge sammen med Trekantområdets Festuge i uge 35 og årets Artist in Residence er i gang med at komponere en stor og spændende ny koncert.

I perioden med nedlukning pga. COVID-19, har vi live streamet en masse koncerter. Det vil vi fortsat gøre, hvis det giver mening, men i 2021 er vi begyndt at arbejde på at udvikle de digitale formater til at blive lidt mere afvekslende og interessante end streaming af en almindelig koncert. 

JazzHouse Kolding flytter UJNFOR i sommer. Godset, Kolding er i fuld gang med at etablere en udendørs scene som kommer til at hedde Godset UJNFOR. Pladsen omkring scenen bliver skalerbar og vi har besluttet af holde JazzHouse UJNFOR tre gange i løbet af sommeren og desuden en to-dages minifestival i starten af august. Derefter planlægger vi at rykke tilbage på Kolding Egnsteater når det bliver koldt.

I efterårsferien planlægger vi igen i år at afholde Jazz for Kids on Tour festivalen i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival. Det er jazz for børn og deres voksne og vi er i fuld gang med at booke et spændende og afvekslende program.

PROGRAM
SPONSORER

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock