Vi udvikler jazzen sammen med dig

Jazz I Trekanten er nu et Netværks- og genrespillested, udnævnt af Statens Kunstfond. Det betyder at vi nu året rundt præsenterer nye og spændende jazzkoncerter i hele Trekantområdet og for folk i alle aldre.

Vi har ingen egen scene, men skaber vores arrangementer ved at samarbejde og netværke med aktører i hele området. Gode projekter står på skuldrene af hinanden, og tillidsfulde partnerskaber byder på nye spændende muligheder for at spille hinanden bedre.

Vi gør os umage med at formidle jazz, roots og beslægtede smalle genrer på så mange måder og faconer, at alle føler sig talt til i øjenhøjde. Ikke alt er for alle, men der er noget til alle. 

Her på siden kan du se en oversigt over jazzkoncerter i hele Trekantområdet, og på resten af hjemmesiden kan du læse om de projekter vi har i gang i efteråret.

For fjerde år holder vi Jazz For Kids i efterårsferien og vores JazzHouse med særlig fokus på unge holder tre spændende lørdage på Kolding Egnsteater

Vi blænder også op for to helt nye koncepter. Med Jazz på Skamling præsenterer vi intime koncerter på Danmarks måske smukkeste venue, nemlig Besøgscenter Skamlingsbanken, og ved vores Piano Matiné koncerter kan du opleve musik og fortællinger rundt om vores nye Hindsberg Flygel i Foyeren på Kolding Egnsteater.

PROGRAM
SPONSORER

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock