Vi er i gang igen 

 

Så er vi heldigvis i gang med at afholde livekoncerter igen og kan invitere publikum ind til livemusik - med de forbehold der nu er i disse tider.

Jazzfestivalen Jazz I Trekanten som vi normalt kender den er aflyst, men i samarbejde med Trekantområdet arrangerer vi i stedet masser af jazzoplevelser spredt ud over månederne september, november og oktober.

I løbet af sommeren har vi live-streamet masser af koncerter fra Jazz I Trekantens virtuelle Jazzklub ”Jazz To Go”. Nu kan vi også invitere et live-publikum ind og det gør vi!
Du kan se vores Jazz To Go koncerter på Jazz I Trekantens YouTube-kanal.
Vi livestreamer stadig når det giver mening men nu med et live-publikum.

JazzHouse Kolding kan desværre ikke afvikles på Tobbers Madbar i øjeblikket pga. afstandskrav i forbindelse med Corona. Derfor har vi rykket alle efterårets JazzHouse til Kolding Egnsteater, hvor der er plads til mange flere publikummer. Derfra kick-startede vi genåbningen med en to dages jazzfest med masser af livemusik og interviews mm.

I efterårsferien afholder vi igen i år Jazz for Kids on Tour festivalen i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival. Det er jazz for børn og deres voksne og pga. alle de nødvendige hensyn til afstand og antal publikum til koncerterne skal man reservere billetter til koncerterne på forhånd. Også til koncerter uden entré.

PROGRAM
SPONSORER

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock