JAZZ I TREKANTEN

 

JAZZ I TREKANTEN er en almennyttig paraplyforening der har som mål at udbrede kendskabet til jazz som kulturbærer i hele Trekantområdet: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle gennem en årlig jazzfestival samt andre jazzrelaterede udviklingsaktiviteter.

Jazzfestivalen støttes af og afholdes samtidig med Trekantområdets Festuge i uge 35. Festivalen blev afholdt første gang i august 2015 med mere end 40 arrangementer, og gennem solid, lokal opbakning lykkedes det i 2016 at lave mere end 100 koncerter og levere endnu flere koncerter med store og etablerede navne fra den danske og internationale jazzscene. I 2017 løb festivalen af stablen for tredje gang, og kunne byde på det hidtil største program med ikke mindre end 130 arrangementer i hele Trekantområdet. Se mere under fanen 'Jazzfestival'.

Udover jazzfestivalen har foreningen også startet projekterne JazzFabrikken, der flytter jazzen ind på virksomheder i frokostpausen og JazzHouse Pitstop, der sætter fokus på ung jazz. Herudover forsøger JAZZ I TREKANTEN løbende at starte nye jazzrelaterede udviklingsprojekter både under og uden for festivalen. 

 

Program
sponsorer

Musik giver universet en sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme,
og den giver munterhed og liv til alt

Platon

JAZZFESTIVAL
24. aug - 2. sept 2018