img12

to nomineringer til P8 Jazz Pris

Karsten Bech som initiativtager til og sekretariatschef for festivalen Jazz i Trekanten i Trekantområdet.  

Lytterne siger: "Karsten arbejder vedholdende og utrætteligt med at udbrede jazzen til et større og bredere publikum i hele Trekantområdet. På bare fem år er ”Jazz i Trekanten” kommet på landkortet som en betydelig faktor i det danske jazzlandskab – Karsten er manden bag. Han er på evig rejse i det danske og udenlandske jazzmiljø med henblik på at præsentere både kendt og ny, retningsgivende jazzmusik i Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle".  

Unge frivillige på JazzHouse, Kolding som drivkraften for jazzarrangementer og musikalsk fællesskab på spillestedet JazzHouse i Kolding.  

Lytterne siger: "I løbet af et år lægger dette team af unge ildsjæle virkelig meget energi og mange arbejdstimer i at skabe et helt unikt fællesskab omkring den unge jazz. De planlægger og afvikler egenhændigt omkring 30 koncerter årligt for cirka 200 publikummer pr. gang, og de er alene drevet af et brændende ønske om at skabe en levende scene, hvor unge, up-coming jazzmusikere har mulighed for at mødes og spille for et ungt publikum".

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020