img12

12/03 kl. 19:00 | Arven efter Miles Davis
Bygningen, Vejle

Arven efter Miles Davis

Trompetisten Miles Davis er uden tvivl en af jazzens legender. Gennem hele sit musikalske liv igangsatte han laviner af nyskabende jazz. Da han i 1959 udsendte albummet Kind of Blue, blev der skrevet jazzhistorie, idet det skulle blive det mest solgte jazzalbum nogensinde. Samtidig kom det til at præge utallige musikere, der trådte i hans musikalske fodspor. Også efter dette epokegørende album tog Miles Davis flere gange jazzen i helt nye retninger.

I 1970’erne var han med til at skabe og udvikle fusionsjazzen, som med sin rockede attitude igen gjorde jazzen mere tilgængelig for et bredere publikum, og i 1980’erne var han en væsentlig inspirator for de yngre musikere, der gav beboppen en kunstnerisk renæssance.

Aftenens koncertforedrag med Kjeld Frandsen sætter fokus på Miles Davis og på mange af de kunstnere, der senere skulle give hans jazz nye former og farver.

Musikken leveres af Mads la Cour/Peter Jensen Sextet bestående af Mads La Cour (trompet), Peter Jensen (Trombone), Claus Waidtløw (Saxofon), Heine Hansen (piano), Daniel Franck (bas) og Anders Mogensen (trommer).

 

Billetter:

Samlet pris for de fire koncertforedrag er kr. 360,00: Køb billetpakke

Samlet pris for medlemmer af de deltagende foreninger eller samarbejdspartnere er prisen kr. 240,00:
Køb medlemsbilletpakke

Du kan se mere om dette koncertforedrag på Jive-Jazz's hjemmeside her.

Du kan reservere billet ved at skrive til Jive på mail: mailto:billetkontor@jive-jazz.dk

 

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020