img12

01/09 kl. 20:00 | Kira Martini Kvintet
Sløjdscenen, Vejen

Kira Martini Kvintet

Når jazzsangerinde Kira Martini og hendes kvintet går på scenen, er der tale om varm, varieret og veloplagt vokaljazz, fra et stærkt orkester, bestående af dygtige og velkendte musikere fra den danske jazzscene. Genremæssigt står Kira Martini et sted imellem Jazz, Brazil, Soul og Blues, og hun har siden hendes debutudgivelse indenfor jazzen, i 2013, haft fart på med koncerter på både de danske og udenlandske scener.

Senest udkom albummet ”Yellow House Sessions”, hvor hun er i selskab med sit syv mands orkester MARTINI*S. Udgivelsen modtog fem stjerner i Berlingske Tidende, og fik bl.a. også en femte plads på deres liste over jazzens ti største højdepunkter i 2017.

Kira Martini formidler musikkens væsen med kærlighed og autencitet. Hun har med sit vindende nærvær, fortolkningsevne, og personlige stemme, vundet mange hjerter blandt jazzpublikum og anmeldere.

”Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag- kurs. Kort sagt - hun er sig selv hele vejen” (***** 5 stjerner, Berlingske Tidende, Kjeld Frandsen)

Arrangementet er støttet af Spar Nord Fonden.

Line Up:

Kira Martini (vokal),
Peter Marott (trompet),
Zier Romme (klaver),
Joel Illerhag (bas),
Andreas Svendsen (trommer)

 

Billetter: 

Billetsalget starter 1. juni 2018.

 

 

 

 

 

Musik giver universet en sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme,
og den giver munterhed og liv til alt

Platon

JAZZFESTIVAL
24. aug - 2. sept 2018