img12

Jazz To Go

Jazz To Go er din nye virtuelle jazzscene, som hver onsdag aften kl. 20 live-streamer en koncert, som alle jazzelskere kan nyde #sammenhverforsig. Koncerterne sendes på Jazz i Trekantens Facebook og YouTube samt på JazzDanmarks Baggårdsjazz’ facebook side.

Se programmet herunder, og under ’Se eller gense’ kan du se de koncerter vi tidligere har vist.

Vi sender koncerterne i superlækker kvalitet, både på lyd og billedsiden. Vi kommer også til at eksperimentere med forskellige koncertformater, så vi krydrer koncerterne med historier, spændende visuelle effekter, talkshows med musikerne og meget mere. Kun fantasien sætter begrænsninger og hvis du har gode ideer så send dem gerne til os på info@jazzitrekanten.dk.

Vi har lånt Foyerscenen på Kolding Egnsteater – tidligere kendt som Mungo Park Kolding, og det er her vi normalt sender fra. Men vi har også mulighed for at flytte udstyret og sende fra andre locations. Det meget komplekse tekniske udstyr betjenes af unge frivillige, som normalt driver vores unge jazzscene, JazzHouse på Tobbers Madbar i Kolding. Med kæmpe entusiasme og gå-på-mod har de knoklet for at sætte det nyindkøbte udstyr op, og de filmer, producerer, laver lyd mm på de mange koncerter vi sender.

Når vi ikke selv bruger udstyret og scene, så stiller vi det gerne til rådighed for andre til ikke-kommercielle kulturelle formål. Så hvis du har en god ide er du velkommen til at kontakte os. Vi betinger os blot at udstyret bliver betjent af nogle af de unge, som kender det, og at du betaler et beskedent honorar til dem for deres arbejde.

På vej til dig
Se eller Gense

Jazz & Words fredag 14.08.2020

Fredag var der koncerter med forskellige bands på to scener fra kl. 17-23 og i foyeren chillede publikum til masser af vinyler og enkelte pop-up koncerter. Hele aftenen var et skønt mix af jazz og masser af ord på forskellig vis og billige øl i baren. Aftenen sluttede med et brag af en koncert med Kuku Agami & The Supreme Court der leverede funky beats og knivskarp rap i et mash-up mellem Hip Hop, Soul og Jazz.
MERE

Jazz & Roots torsdag 13.08.2020

Torsdag var koncerter med forskellige bands på to scener fra kl. 17-21 og i foyeren blev der chilllet til masser af vinyler og enkelte pop-up koncerter. Hele aftenen var et skønt mix af jazz blandet med masser af internationale rytmer og billige øl i baren. Aftenen sluttede med en KÆMPE dansefest med Kalaha som spiller vest-afrikansk inspireret funk, techno- og jazz musik som er skabt til at danse til.
MERE

Dr. Django and his nurses - To Go

Dr. Django and his Nurses spiller originalmusik, der er destillatet af en musikalsk smeltedigel med elementer af jazz, blues og progressive toner. Kombinationen af guitar og violin i forgrunden giver gruppen sin egen klangfarve - og hér er for en gangs skyld en violin, der ikke læner sig op ad swingtraditionen. Den franske violinist, Jean-Luc Ponty, hørte gruppen i efteråret og kaldte Django's violin "meget amerikansk."
MERE

Salon 2: Gustaf & Emil - To Go

I vores nye salon koncerter kan du møde duoen Gustaf Ljunggren/Emil de Waal, som spiller numre fra deres albums. Gustaf & Emil inviterer en gæst på scenen og de tre vil spille sammen. Mellem numrene snakker gæsten og duoen om numrene og om livet som kunstner i et åbent talkshow format. Denne aften er gæsten estisk/danske sanger og komponist Karmen Rõivassepp
MERE

Salon 1: Gustaf & Emil - To Go

I vores nye salon koncerter kan du møde duoen Gustaf Ljunggren/Emil de Waal, som spiller numre fra deres albums. Gustaf & Emil inviterer en gæst på scenen og de tre vil spille sammen. Mellem numrene snakker gæsten og duoen om numrene og om livet som kunstner i et åbent talkshow format. Denne aften er gæsten pianist og arrangør Martin Schack, som ud over sit virke som musiker, også driver sit eget spillested Termansens i Ribe
MERE

Krydsfelt V1.0 - To go

Koncerten er en gentagelse af JAZZ I Trekantens første Krydsfelt eksperiment i en ny udgave med Mads Mathias og Joakim Moesgaard. Krydsfelt er et eksperimenterende projekt der gennem at krydse forskellige musikalske kulturer undersøger, hvad der opstår i spændingsfeltet mellem dem. I 2018 gennemførte Jazz I Trekanten projektet for første gang og modtog ved DMA Jazz 2018 JazzDanmarkprisen for Årets Nytænkende Koncertoplevelse.
MERE

All about Chet - To Go

Denne aften er en rejse igennem den musik, vi elsker Chet Baker for. Vi kommer ikke kun omkring store klassikere som ”My funny Valentine” og ”But not for me”, men besøger også musikken fra ”Let’s get lost” dokumentaren - It’s ”All about Chet”!Til at fortolke musikken kommer H.C. Erbs (trompet/vokal), Jens Ulrich Kiilstofte (piano), Thomas Sejthen (kontrabas) og Jens Kristian Dam Pedersen (trommer).
MERE

Krydsfelt i Kirke - to go

To trompeter + elektroniske loops + kirkeorgel. Alt sammen spillet i en stor kirke i Kolding og sendt live. Duo’en KOBTER, der består af trompetisterne Peter Clement Marott og Jakob Sørensen har komponeret ny musik og sammen med Jonas Kjærgaard Kristiansen, spiller de en magisk koncert i Sankt Nicolai Kirke i Kolding. Koncerten blev live-streamet som en Jazz To Go koncert og senere på sommeren kan du opleve koncerten igen i kirker i Trekantområdet.
MERE

Odd Pocket EP-release - To Go

Odd Pockets debut EP ”How Time Floats” fra onsdag d. 3/6, hvor du kan opleve den sprudlende jazz/fusion-kvintet spille en livestreamet koncert i top-professionel kvalitet! Udover bandets energiske grooves og betagende melodier, byder koncerten på lækre producerede visuals, der tilsammen udgør en totaloplevelse på din skærm – alt sammen leveret direkte ”To Go” til din adresse!
MERE

Sinne Eeg & Shanghai Trio - To Go

Tilbage i 2004 spillede Sinne Eeg og denne trio på klubben House of Blues & Jazz i Shanghai i Kina. Til denne live-stream koncert genoplever de fire deres tid på klubben sammen og spiller en række af de numre som de overraskede det kinesiske publikum med. Udover Sinne Eeg på vokal består trioen af Martin Schack på piano, Jesper Ry på kontrabas og Janus Templeton på trommer.
MERE

Malene Kjærgård Group - To Go

Onsdag d. 13. maj kl. 20 fik Jazz I Trekanten selskab af Malene Kjærgård Group. Malene Kjærgård hører til blandt de nye stjerneskud på den danske jazzhimmel og hun formidler egne såvel som andres kompositioner med nærvær og integritet. Til denne smukke og stemningsfyldte koncert havde Malene håndplukket et hold til af dygtige musikere til at optræde sammen med hende på Jazz I Trekantens virtuelle jazzscene Jazz To Go.
MERE

Mads Mathias Heise - To Go

Onsdag d. 6. maj kl. 20 står to af Danmarks største jazzprofiler Mads Mathias og Mathias Heise side om side på samme scene. Mads Mathias er sanger, sangskriver og saxofonist, mens Mathias Heise er mundharpist, komponist og pianist. De har mindst én ting til fælles: Kærligheden til jazzen. De var Artist In Residence på festivalen Jazz i Trekanten i hhv. 2018 og 2019 og nu optræder de sammen på Jazz I Trekantens virtuelle jazzscene Jazz To Go.
MERE

Søndag: Abekejser - To Go

Søndag d. 3. maj gik vi live fra vores nye streaming scene med en koncert med det aarhusianske jazztronica band Abekejser. Bandets heftige hiphopbeats og betagende melodier blander sig med livebilleder og producerede visuals til en totaloplevelse på din skærm – alt sammen i professionel kvalitet. Koncerten blev streamet på JAZZ I Trekanten Facebook og Abekejsers YouTube
MERE
Sponsorer

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock