img12

Aflysning af Jazz To Go

Jazz To Go må desværre aflyse live-streaming af koncerten med The Supreme Court feat. Elijah onsdag d. 20. maj. Holdet på produktionen er uheldigvis blevet en mulig del af en smittekæde, alle berørte er ved at blive testet og er i isolation indtil der er svar på test. Vi håber naturligvis, at alle de forholdsregler der er taget i forbindelse med produktionen, vil vise at vi ikke er blevet smittet, men indtil vi har sikre svar må vi aflyse. Koncerten vil blive afholdt på et senere tidspunkt.

 

 

 

Det Københavnske musikkollektiv The Supreme Court leverer et unikt musikalsk festfyrværkeri med originalt Mash-up mellem hiphop, soul og jazz. Med klare referencer til kunstnere som J-Dilla, Thelonious Monk og Eddie Harris, blander bandet funky beats med jazzede klange og knivskarpe rap-tekster. Til denne aften har The Supreme Court medbragt Elijah der som søn af Al Agami i den grad har fået hiphoppen ind sammen med modermælken.

 

 

 

 

Det Københavnske musikkollektiv The Supreme Court leverer et unikt musikalsk festfyrværkeri med originalt Mash-up mellem hiphop, soul og jazz. 
Med klare referencer til kunstnere som J-Dilla, Thelonious Monk og Eddie Harris, blander bandet funky beats med jazzede klange og knivskarpe rap-tekster.
The Supreme Court har de seneste år markeret sig på de danske scener med et sprudlende og energisk live-koncept med skriftende solister.

Til denne aften har The Supreme Court medbragt det helt store stjerneskud på den danske Soul/RnB/Hiphop himmel; Elias Jensen AKA Elijah. 
Som søn af Al Agami har Elias i den grad fået hiphoppen ind sammen med modermælken.
Elijah deputerede med duoen Yo Means No, men hans debutalbum som solo artist er snart på vej! Mens vi venter, kan han opleves på scenen under Jazz I Trekantens Live Streaming serie.

 

Line-Up: 

Jonathan Rahbæk, electric bass
Johannes Wamberg, guitar
Jacob Broholm, Fender Rhodes
Andreas Fryland, drums
Elijah, Vocals.

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock