img12

Solar, Vejen

Kiss Kiss Bang Bang med Malene Mortensen

Orkestret Kiss Kiss Bang Bang har hele jazzhistorien med i rygsækken når de kaster sig over musikken fra de klassiske James Bond film. Der er fart på, glimt i øjet, god stil og masser af eventyr.

De har gennem en årrække specialiseret sig i heftige jazzificeringer af musikken fra de ikoniske James Bond film. To anmelderroste albums og et hav af koncerter i ind og udland er det blevet til.

Og nu slår de sig sammen med Malene Mortensen, en af Skandinaviens førende sangerinder. Udover en vidunderlig stemme har hun også både en fantastisk timing og en fabelagtig formidlingsevne. Med rødder i gospel og soul glider hun fornemt ind i Kiss Kiss Bang Bangs univers af klassisk jazz og storladen filmmusik.

Man kan næsten ikke vente med at høre Kiss Kiss Bang Bang og Miss Mortensen fremføre numre som "Goldfinger", "Diamonds Are Forever" og "You Only Live Twice"

Musikken der har fulgt vores allesammens helt og chamør James Bond rundt i verden de sidste 50 år har mange af tidens toneangivende komponister som bagmænd. Den er altid kendetegnet af mesteren John Barrys umiskendelige varme sound og hippe arrangementer.

Malene Mortensen – vokal, Mads La Cour – flugelhorn, Rasmus Kjærsgaard – saxofon, Graig Earle – kontrabas, Carsten Landors – trommer

Video & Presse

Musik giver universet en sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme,
og den giver munterhed og liv til alt

Platon

JAZZFESTIVAL
24. aug - 2. sept 2018