img12

JAZZFESTIVAL 2019

JAZZ I TREKANTEN er hele Trekantområdets jazzfestival, som præsenterer både nyskabende og traditionel jazz af højeste kunstneriske kvalitet i områdets syv kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Jazz I Trekanten finder i 2020 sted fra 21. august til 30. august samtidig med Trekantområdets Festuge i uge 35.

Festivalen blev afholdt første gang i august 2015 med mere end 40 arrangementer, og gennem solid, lokal opbakning lykkedes det i 2016 at lave mere end 100 koncerter og levere endnu flere koncerter med store og etablerede danske og udenlandske navne af højeste kvalitet. Siden har festivalen vokset sig større år for år, budt på flere store navne, udviklet nye koncertformer og ikke mindst øget publikumstilslutningen, og kan nu bryste sig af titlen som Danmarks fjerde største jazzfestival.

Under festivalen kan man opleve et bredt spektrum af jazzgenren, der giver et indblik i jazzens mange facetter og kunstneriske udtryk. Formålet med jazzfestivalen er netop at vise genrens mangfoldighed, og at flytte jazzen ud, hvor den ikke har været før, og på denne måde møde folk, der hvor de er.

Guides

Det sker fredag d. 23. august

Endelig blev det fredag d. 23. august, og det betyder 10 dages fremragende jazzfestival i hele Trekantområdet.
MERE

DET SKER LØRDAG D. 24. AUGUST

Lørdagens program lægger stærkt ud med intet mindre end otte jazzkoncerter på Lystbådehavnen under Vejle Fjordfestival.
MERE

DET SKER SØNDAG D. 25. AUGUST

Kom i søndagsstemning med søndagens program for Jazz I Trekanten.
MERE

DET SKER MANDAG D. 26. AUGUST

Mandag er hviledag i Jazz I Trekanten, men vi har selvfølgelig stadig jazz på programmet.
MERE

DET SKER TIRSDAG D. 27. AUGUST

Tirsdag byder både på storslået koncert med Cæcilie Norby og Lars Danielsson på Kulturforum Würth samt Mark Linn på Godset i Kolding
MERE

DET SKER ONSDAG D. 28. AUGUST

Vi er godt i gang med festivalen, men vi har stadig meget mere i godteposen. Onsdag bliver nemlig en dag med spændende musikeksperimenter og store jazznavne.
MERE

DET SKER TORSDAG D. 29. AUGUST

Se torsdagens spændende jazzkoncerter, hvor der bl.a. er intet mindre end fire koncerter på JazzHouse Kolding.
MERE

DET SKER FREDAG D. 30. AUGUST

Alle festivalens ti dage er der fantastiske jazzkoncerter i hele Kolding, men fredag d. 30. august er der mulighed for at tage på en ekstraordinær jazzturné i absolut verdensklasse.
MERE

DET SKER LØRDAG D. 31. AUGUST

Lørdag byder på et hav af fantastiske jazzkoncerter, bl.a. med Slesvigske Musikkorps i forening med Mathias Heise Quadrillion.
MERE

DET SKER SØNDAG D. 1. SEPTEMBER

I dag rammer vi sidste dag for Jazz I Trekanten og slutningen på 10 dages forrygende jazzfest. Vi lukker og slukker selvfølgelig med manér og har en række fantastiske jazzkoncerter på programmet.
MERE

JAZZGUIDE BILLUND

Festivalen ruller allerede, og der er stadig masser af fantastisk livejazz på programmet i Billund og Grindsted.
MERE

JAZZGUIDE FREDERICIA

Fredericia er vært for en perlerække af jazzkoncerter på både Tøjhuset, C-byen og mange andre steder i byen. Se de mange koncerter i denne Fredericia Jazzguide.
MERE

JAZZGUIDE HADERSLEV

Jazz I Trekanten har et fantastisk line-up i Haderslev. Læs om de mange jazzkoncerter i denne jazzguide for Haderslev, og bliv klogere på en helt særlig musikoplevelse på Harmonien.
MERE

JAZZGUIDE KOLDING

Vi er helt høje efter nogle fantastiske dage med jazzkoncerter i Kolding og resten af Trekantområdet, men vi er kun lige begyndt, og der er stadig massevis af jazzkoncerter, se bare denne jazzguide for Kolding.
MERE

JAZZGUIDE MIDDELFART

I Middelfart er der traditionen tro masser af livejazz koncerter af allerhøjeste kvalitet
MERE

JAZZGUIDE VEJEN

Jazz I Trekanten præsenterer en masse koncerter i Vejen, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig, når vi fylder hele Vejen Idrætscenter med musik.
MERE

JAZZGUIDE VEJLE

Jazz I Trekanten er hele Trekantområdets jazzfestival og det betyder selvfølgelig også en masse jazz i Vejle. I Denne guide, har vi samlet alle de mange gode jazzkoncerter i Vejle.
MERE

LIVE JAZZ APP

Live Jazz appen blev lanceret i 2012 og er siden blevet samlingstedet for mange af live jazz arrangementerne i Danmark. Alle vores koncerter og arrangementer kan findes i appen.
Fordelene ved at bruge appen er f.eks. at:

  • Der vises koncerter i nærheden af dig. 
  • Du kan finde informationer om spillesteder og hvilke koncerter de har.
  • Du kan lave favorit koncerter eller spillesteder så du nemt kan finde dem igen.
  • Du kan se de forskellige festivaller rundt i landet og hvilke koncerter de har.
  • Ekstra informationer om kunstnere, line-ups,  billetter, videoer og meget mere.

Alt dette direkte i din lomme så det er altid lige ved hånden.
Appen findes både til Android og iOS og kan downloades gratis i Google Play eller App Store.

Festivalsponsorer

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock