img12

SMUK

Den unge talentfulde mundharpevirtuos Mathias Heise har komponeret en række nye numre, og blandet med helt nye orkesterarrangementer af Mathias Heise Quadrillions numre bliver de fremført af SMUK og Mathias Heise Quadrillion i én enestående, samlet og storslået koncert. Mathias Heise Quadrillion vil indgå som festlig og funky rytmegruppe i Slesvigske musikkorps, der normalt er et militærensemble udelukkende bestående af messingblæsere og slagtøjsspillere. 

Mathias Heise er en af de meget få jazzmusikere i Danmark, der spiller mundharmonika og er i høj grad inspireret af fusions genren. I 2012 startede han sit band Mathias Heise Quadrillion der udelukkende spiller originale kompositioner med en unik kombination af kromatisk mundharpe og moderne jazzfusion. Jazzharmonier og improvisation kombineret med de hårde, enkle beats fra rock og funk bliver elegant samlet til et dynamisk og meget personligt udtryk.

Slesvigske Musikkorps er et af Forsvarets fuldtidsprofessionelle musikkorps og består af 16 musikere, henholdsvis messingblæsere og slagtøjsspillere. Slesvigske Musikkorps er kendt for sin store kunstneriske bredde og musikalske dybde. Alsidigheden og korpsets mange finesser bliver understreget af den perlerække af solister og dirigenter, korpset arbejder sammen med.

Line Up:
Mathias Heise: Kromatisk mundharpe og keyboard, Mads Christiansen: Guitar, 
David Vang: Bas, Aksel Stadel Borum: Trommer 

Slesvigske Musikkorps: Messingblæsere og slagtøj.

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock