img12

JazzHouse

Festivalen Jazz I Trekanten er slut og vi havde et helt fantastisk JazzHouse i fire dage på Tobbers i år.
JazzHouse summede af lækker jazz, der var fuldt hus til samtlige koncerter og vi afsluttede fredag med den fedeste dansefest.
Tak til både musikere og publikum for at I kom og var med til den bedste festival i JazzHouse.

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer unge livejazzbands for et ungt publikum. I Kolding holder JazzHouse til på Tobbers Madbar i Klostergade hvor stedet omdannes til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse og har åbent tre aftner i foråret og tre i efteråret. Desuden bliver Tobbers omdannet til JazzHouse fire dage i træk i uge 35 under jazzfestivalen Jazz I Trekanten.

Efterå 2019r: lørdage 12/10 - 2/11 og 7/12. I december er JazzHouse en del af Kolding lysfestival .

Forår 2020: lørdage 22/2 - 21/3 og 18/4.

 

Sponsorer
Historien om JazzHouse

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer ung livejazz for et ungt publikum.

JazzHouse opstod som Koldings nye, anarkistiske spille- og hænge-ud-sted på spillestedet Pitstop under jazzfestivalen Jazz I Trekanten 2016. Formålet var at promovere nytænkende, unge jazzmusikere og vise Koldings unge, at jazz ikke bare er ensbetydende med tykke mænd med seler, der spiller banjo og trutter i takt. Tiltaget blev en kæmpe succes og er nu blevet et tilbagevendende tiltag ved den årlige jazzfestival.
JazzHouse flyttede i 2018 til nye omgivelser på Tobber Madbar i Klostergade hvor stemningen er mere intim og musikken lidt mere akustisk.

Under jazzfestivalen Jazz I Trekanten bliver Tobbers fire dage i træk omdannet til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse er drevet af en gruppe af foreningens unge, frivillige jazzentusiaster.

Udover festivalen har JazzHouse enkelte åbningsdage på Tobbers Madbar i Kolding i løbet af året. Datoer for disse vil blive annonceret løbende. 

Følg os på Facebook: @JazzhousepaaTobbers og Instagram: @jazzhouse, og bliv løbende opdateret om arrangementer. 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020