img12

JazzHouse

2019 og festivalen Jazz I Trekanten er slut for JazzHouse og vi havde et helt fantastisk JazzHouse på Tobbers i år.
JazzHouse summede af lækker jazz hele året, der var fuldt hus til samtlige koncerter og vi afsluttede fredag i festivalen med den fedeste dansefest sammen med Mathias Heise Quadrillion. Stort tak til både musikere og publikum for at I kom og var med til den bedste festival i JazzHouse.

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer unge livejazzbands for et ungt publikum. I Kolding holder JazzHouse til på Tobbers Madbar i Klostergade hvor stedet omdannes til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s masser af live visuals og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse og har åbent tre aftner i foråret og tre i efteråret. Desuden bliver Tobbers Madbar omdannet til JazzHouse fire dage i træk i uge 35 under jazzfestivalen Jazz I Trekanten.

Forår 2020: lørdage 22. februar - 21. marts og 18. april.

 

JazzHouse på Tobbers

JazzHouse 22. februar 2020

D. 22. februar åbner JazzHouse på Tobbers igen dørene for en stærk omgang ung sprød jazz. Døren åbner kl. 18 og der er jazzvinyler og aftensmad til en 50'er indtil kl. 20 hvor Frederik Gejl Projekt går på scenen med et helt nyt projekt udviklet af Frederik hvor han bl.a. har arbejdet sammen med Palle Mikkelborg. Kl. 22 får vi besøg af Jeppe Zeeberg med "The Absolute Pinnacle of Human Achievement"
MERE

JazzHouse 21. marts 2020

D. 21. marts er JazzHouse igen klar med en stærk omgang lækkerhed til dine jazzører. Døren åbner kl. 18, der er lækker vinyllyd og aftensmad til en 50'er indtil Kl.20 hvor Stund skaber en pause med refleksion og nærvær. Kl. 22 Spiller trioen Vilja ny original musik, der trækker tråde fra både ny nordisk jazz og den ældgamle folkemusik-tradition
MERE

JazzHouse 18. april 2020

D. 18. april kan du og dine ører glæde sig til at møde nogle helt skønne og fantastiske lyduniverser. Døren åbner kl. 18 og der er nye sprøde vinyler indtil kl. 20 hvor Dahl/Ford/Loeb breder deres lydunivers ud fra intime smukke melodier til energifyldte rytmehelveder. Kl.22 bevæger Odd Pocket sig i genrerne fusion og moderne med en levende og dynamisk tilgang til sammenspil og improvisation.
MERE

NOMINERING TIL P8 JAZZ PRISEN!!

Unge frivillige på JazzHouse, Kolding som drivkraften for jazzarrangementer og musikalsk fællesskab på spillestedet JazzHouse i Kolding. Lytterne sagde: "I løbet af et år lægger dette team af unge ildsjæle virkelig meget energi og mange arbejdstimer i at skabe et helt unikt fællesskab omkring den unge jazz. Vinderne af P8 Jazz Prisen blev offentliggjort til Danish Music Awards Jazz d. 18. november 2019 og gik til Karsten Bech fra Jazz I Trekanten
MERE
Sponsorer
Historien om JazzHouse

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer ung livejazz for et ungt publikum.

JazzHouse opstod som Koldings nye, anarkistiske spille- og hænge-ud-sted på spillestedet Pitstop under jazzfestivalen Jazz I Trekanten 2016. Formålet var at promovere nytænkende, unge jazzmusikere og vise Koldings unge, at jazz ikke bare er ensbetydende med tykke mænd med seler, der spiller banjo og trutter i takt. Tiltaget blev en kæmpe succes og er nu blevet et tilbagevendende tiltag ved den årlige jazzfestival.
JazzHouse flyttede i 2018 til nye omgivelser på Tobber Madbar i Klostergade hvor stemningen er mere intim og musikken lidt mere akustisk.

Under jazzfestivalen Jazz I Trekanten bliver Tobbers fire dage i træk omdannet til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse er drevet af en gruppe af foreningens unge, frivillige jazzentusiaster.

Udover festivalen har JazzHouse enkelte åbningsdage på Tobbers Madbar i Kolding i løbet af året. Datoer for disse vil blive annonceret løbende. 

Følg os på Facebook: @JazzhousepaaTobbers og Instagram: @jazzhouse, og bliv løbende opdateret om arrangementer. 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020