img12

JazzHouse

JazzHouse flytter UJNFOR

I anledning af sommer er JazzHouse rykket udendørs fra d. 18 juni.

Netop 18. juni har JazzHouse sommerpremiere på det nye udendørs spillested Godset UJNFOR. 
Spillestedet ligger lige ved siden af Godset, Kolding og er bygget af gamle containere, genbrugsmøbler, paller, opfindsomhed og god karma.

Vi kalder det JazzHouse UJNFOR og de unge frivillige fra JazzHouse har booket et lækker og meget varieret program, hvor du kan opleve bredden i ung, dansk jazz. 
Vi holder JazzHouse UJNFOR fredagene: 18.juni, 2. juli og 16. juli. Alle tre dage åbner vi kl. 16, der er tre koncerter i løbet af dag og aften og naturligvis jazz DJ før og mellem koncerterne. 

Kom og hæng ud. Byg din egen boble med dine venner af møblerne på pladsen. Tag mad med eller hent det undervejs og køb drikkevarer i baren på stedet.

Vi glæder os sådan til at du kommer!!

 

 

 

JazzHouse 2020

JazzHouse 05.12.2020

Denne sidste JazzHouse i 2020 bød på et ungt band som aftenens første og derefter OTOOTO hvis musikalske univers byder på paralleller fra bebob jazzen til den nyere neo soul. Med den musik har Due og Wallace skabt en lyd som reflekterer tidsånden uden at gå på kompromis med jazzmusikkens traditionelle lyd, udtryk og identitet. Netop en kombination der vil vise at koblingen mellem nutid og fortid er fremtidens jazz.
MERE

JazzHouse 05.12.2020

Denne sidste JazzHouse i 2020 byder på et ungt band som aftenens første og derefter OTOOTO hvis musikalske univers byder på paralleller fra bebob jazzen til den nyere neo soul. Med den musik har Due og Wallace skabt en lyd som reflekterer tidsånden uden at gå på kompromis med jazzmusikkens traditionelle lyd, udtryk og identitet. Netop en kombination der vil vise at koblingen mellem nutid og fortid er fremtidens jazz.
MERE

karmen+Abekejser+Horns

Oplev eller genoplev denne fantastiske koncert med Karmen Rõivassepp+Abekejser+Horns der blev streamet live 7. november på JAZZ I Trekantens Facebook og Youtube. Karmen har skrevet helt ny musik og arrangeret nogle af Abekejsers numre til dette spændende musikalske møde - og du kan få det hele hjem i din stue. Efter streamen er der et par interviews med Karmen og Frederik fra Abekejser om projektet.
MERE

JazzHouse 07.11.2020

Denne gang fik vi først besøg af trioen "VILJA" som er inspireret af ny nordisk jazz og traditionel folkemusik. Derefter havde vi en helt exceptionel uropførelse af koncerten Karmen+Abekejser+Horns. Karmen har skrevet og arrangeret musik til Abekejser med sig selv som vokalist og yderligere tre fremragende blæsere fra Aarhus Jazzorkester. Det var en uropførelse og indtil videre den eneste planlagte koncert. Du kan se billeder fra koncerten her.
MERE

JazzHouse 10.10.2020

Denne gang fik vi besøg af "Et kvad I Nye Tider" som fortolker den danske sangskat og "I Just Came From The Moon" der spiller lækker Indie-jazz. En forrygende aften
MERE

JazzHouse 19.09.2020

På JazzHouse 19-09-20 havde vi besøg af Takvinge og Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement og Slicegirls vendte vinyler mellem numrene. Se billeder fra aftenen her.
MERE

Jazz & Words fredag 14.08.2020

Fredag var der koncerter med forskellige bands på to scener fra kl. 17-23 og i foyeren chillede publikum til masser af vinyler og enkelte pop-up koncerter. Hele aftenen var et skønt mix af jazz og masser af ord på forskellig vis og billige øl i baren. Aftenen sluttede med et brag af en koncert med Kuku Agami & The Supreme Court der leverede funky beats og knivskarp rap i et mash-up mellem Hip Hop, Soul og Jazz.
MERE

Jazz & Roots torsdag 13.08.2020

Torsdag var koncerter med forskellige bands på to scener fra kl. 17-21 og i foyeren blev der chilllet til masser af vinyler og enkelte pop-up koncerter. Hele aftenen var et skønt mix af jazz blandet med masser af internationale rytmer og billige øl i baren. Aftenen sluttede med en KÆMPE dansefest med Kalaha som spiller vest-afrikansk inspireret funk, techno- og jazz musik som er skabt til at danse til.
MERE
Sponsorer
Historien om JazzHouse

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer ung livejazz for et ungt publikum.

JazzHouse opstod som Koldings nye, anarkistiske spille- og hænge-ud-sted på spillestedet Pitstop under jazzfestivalen Jazz I Trekanten 2016. Formålet var at promovere nytænkende, unge jazzmusikere og vise Koldings unge, at jazz ikke bare er ensbetydende med tykke mænd med seler, der spiller banjo og trutter i takt. Tiltaget blev en kæmpe succes og er nu blevet et tilbagevendende tiltag ved den årlige jazzfestival.
JazzHouse flyttede i 2018 til nye omgivelser på Tobber Madbar i Klostergade hvor stemningen er mere intim og musikken lidt mere akustisk.

Under jazzfestivalen Jazz I Trekanten bliver Tobbers fire dage i træk omdannet til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse er drevet af en gruppe af foreningens unge, frivillige jazzentusiaster.

Udover festivalen har JazzHouse enkelte åbningsdage på Tobbers Madbar i Kolding i løbet af året. Datoer for disse vil blive annonceret løbende. 

Følg os på Facebook: @JazzhousepaaTobbers og Instagram: @jazzhouse, og bliv løbende opdateret om arrangementer. 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock