img12

JazzHouse

2019 og festivalen Jazz I Trekanten er slut for JazzHouse og vi havde et helt fantastisk JazzHouse på Tobbers i år.
JazzHouse summede af lækker jazz hele året, der var fuldt hus til samtlige koncerter og vi afsluttede fredag i festivalen med den fedeste dansefest sammen med Mathias Heise Quadrillion. Stort tak til både musikere og publikum for at I kom og var med til den bedste festival i JazzHouse.

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer unge livejazzbands for et ungt publikum. I Kolding holder JazzHouse til på Tobbers Madbar i Klostergade hvor stedet omdannes til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s masser af live visuals og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse og har åbent tre aftner i foråret og tre i efteråret. Desuden bliver Tobbers Madbar omdannet til JazzHouse fire dage i træk i uge 35 under jazzfestivalen Jazz I Trekanten.

Forår 2020: lørdage 22. februar - 21. marts og 18. april.

 

Sponsorer
Historien om JazzHouse

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer ung livejazz for et ungt publikum.

JazzHouse opstod som Koldings nye, anarkistiske spille- og hænge-ud-sted på spillestedet Pitstop under jazzfestivalen Jazz I Trekanten 2016. Formålet var at promovere nytænkende, unge jazzmusikere og vise Koldings unge, at jazz ikke bare er ensbetydende med tykke mænd med seler, der spiller banjo og trutter i takt. Tiltaget blev en kæmpe succes og er nu blevet et tilbagevendende tiltag ved den årlige jazzfestival.
JazzHouse flyttede i 2018 til nye omgivelser på Tobber Madbar i Klostergade hvor stemningen er mere intim og musikken lidt mere akustisk.

Under jazzfestivalen Jazz I Trekanten bliver Tobbers fire dage i træk omdannet til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse er drevet af en gruppe af foreningens unge, frivillige jazzentusiaster.

Udover festivalen har JazzHouse enkelte åbningsdage på Tobbers Madbar i Kolding i løbet af året. Datoer for disse vil blive annonceret løbende. 

Følg os på Facebook: @JazzhousepaaTobbers og Instagram: @jazzhouse, og bliv løbende opdateret om arrangementer. 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020