img12

JazzHouse

JAZZHOUSE HOLDT FLYTTEDAG

Desværre har vi måttet aflyse den sædvanlige jazzfestival på Tobbers pga. COVID-19.
Med regler om afstandskrav kan vi ikke være på Tobbers på en måde som giver mening.
Derfor har vi midlertidigt flyttet JazzHouse op på Kolding Egnsteater (tidligere Mungo Park Kolding)

Men jazz kan vi jo slet ikke undvære, så det blev fejret over to dage med masser af intens jazz på Kolding Egnsteater. Hver dag havde sit eget musikalske tema. Torsdag med fokus på musik i roots genren og fredag med temaet ord.

Begge dage blev livestreamet og mens publikum på teateret havde mulighed for at opleve fulde koncerter blev live streamen krydret med interviews med de forskellige kunstnere. LIve streams fra de to dage ligger på YouTube og i teksten forneden er der links til de enkelte afsnit af streamen.

Der bliver afholdt fire gange JazzHouse i efteråret 2020

JazzHouse

JazzHouse 07.11.2020

JazzHouse d. 7.11 vil igen foregå på Kolding Egnsteater. Denne gang får vi først besøg af trioen "VILJA" som er inspireret af ny nordisk jazz og traditionel folkemusik. Derefter er der en helt exceptionel uropførelse af koncerten Karmen & Abekejser. Karmen har skrevet og arrangeret musik til Abekejser med sig selv som vokalist og yderligere tre fremragende blæsere fra Aarhus Jazzorkester. Det er indtil videre den eneste planlagte koncert.
MERE

JazzHouse 10.10.2020

Næste JazzHouse vil igen foregå på Kolding Egnsteater. Denne gang får vi besøg af "Et kvad I Nye Tider" som fortolker den danske sangskat og "I Just Came From The Moon" der spiller lække Indie-jazz Vi åbner dørene kl. 19 og glæder os til at se dig.
MERE

JazzHouse 19.09.2020

På JazzHouse 19-09-20 havde vi besøg af Takvinge og Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement og Slicegirls vendte vinyler mellem numrene. Se billeder fra aftenen her.
MERE

Jazz & Words fredag 14.08.2020

Fredag var der koncerter med forskellige bands på to scener fra kl. 17-23 og i foyeren chillede publikum til masser af vinyler og enkelte pop-up koncerter. Hele aftenen var et skønt mix af jazz og masser af ord på forskellig vis og billige øl i baren. Aftenen sluttede med et brag af en koncert med Kuku Agami & The Supreme Court der leverede funky beats og knivskarp rap i et mash-up mellem Hip Hop, Soul og Jazz.
MERE

Jazz & Roots torsdag 13.08.2020

Torsdag var koncerter med forskellige bands på to scener fra kl. 17-21 og i foyeren blev der chilllet til masser af vinyler og enkelte pop-up koncerter. Hele aftenen var et skønt mix af jazz blandet med masser af internationale rytmer og billige øl i baren. Aftenen sluttede med en KÆMPE dansefest med Kalaha som spiller vest-afrikansk inspireret funk, techno- og jazz musik som er skabt til at danse til.
MERE
Sponsorer
Historien om JazzHouse

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer ung livejazz for et ungt publikum.

JazzHouse opstod som Koldings nye, anarkistiske spille- og hænge-ud-sted på spillestedet Pitstop under jazzfestivalen Jazz I Trekanten 2016. Formålet var at promovere nytænkende, unge jazzmusikere og vise Koldings unge, at jazz ikke bare er ensbetydende med tykke mænd med seler, der spiller banjo og trutter i takt. Tiltaget blev en kæmpe succes og er nu blevet et tilbagevendende tiltag ved den årlige jazzfestival.
JazzHouse flyttede i 2018 til nye omgivelser på Tobber Madbar i Klostergade hvor stemningen er mere intim og musikken lidt mere akustisk.

Under jazzfestivalen Jazz I Trekanten bliver Tobbers fire dage i træk omdannet til intim jazzklub med masser af lækker livejazz, Jazz DJ’s og feel-good atmosfære af bedste skuffe.

JazzHouse er drevet af en gruppe af foreningens unge, frivillige jazzentusiaster.

Udover festivalen har JazzHouse enkelte åbningsdage på Tobbers Madbar i Kolding i løbet af året. Datoer for disse vil blive annonceret løbende. 

Følg os på Facebook: @JazzhousepaaTobbers og Instagram: @jazzhouse, og bliv løbende opdateret om arrangementer. 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock