img12

Krydsfelt i Kirke - to go

To trompeter + elektroniske loops + kirkeorgel. Alt sammen spillet i en stor kirke i Kolding og sendt live. Duo’en KOBTER, der består af trompetisterne Peter Clement Marott og Jakob Sørensen har komponeret ny musik og sammen med Jonas Kjærgaard Kristiansen, spiller de en magisk koncert i en af de store kirker i Kolding. Koncerten bliver live-streamet som en Jazz To Go koncert og senere på sommeren kan du opleve koncerten igen i kirker i Trekantområdet.


Musikken fremføres af Peter & Jakob på trompet, suppleret af electroniske tracks og ikke mindst Jonas som betjener det store kirkeorgel.
Koncerten er seneste version af JAZZ I Trekanten Krydsfelt eksperimenter, som startede i 2018.
Krydsfelt er et eksperimenterende undersøgelsesprojekt, der gennem at krydse forskellige musikalske kulturer og musikere undersøger og dokumenterer, hvad der opstår i spændingsfeltet mellem dem.
I 2018 gennemførte Jazz I Trekanten projektet for første gang og modtog ved DMA Jazz 2018 JazzDanmarkprisen for Årets Nytænkende Koncertoplevelse. Projektet blev gentaget i 2019 og i 2020 ønsker JAZZ I Trekanten igen at gennemføre projektet men her i en helt ny konstellation.

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock