img12

PIANO MATINÉ 

Forestil dig en søndag eftermiddag, hvor du kommer ind i den smukke, nyrenoverede foyer på Kolding Egnsteater. Du sætter dig sammen med dine venner og får serveret dejlig Afternoon Tea og hjemmelavet kage. Bag det nystemte Hindsberg flygel gør en af Danmarks dygtigste jazzpianister sig klar og starter stemningsfyldt koncerten. Undervejs i koncerten fortæller han levende om den musik der strømmer ud fra scenen, om sit liv som kunstner og om hvad der inspirerer ham til at komponere.

I pausen går du i baren og forsyner dig med kolde drikkevarer, og du kan næsten ikke vente til koncerten fortsætter endnu 45 minutter.

Det bliver nu virkelighed på den sidste søndag i september, i oktober og i november måned. Jazz I Trekanten erhvervede sig midt under Corona pandemien et stort, smukt flygel fra Erda og Christian Schrøders Fond, og nu er det tid til at få det indviet med et helt nyt koncept, som vil kunne opleves regelmæssigt på Foyerscenen på Kolding Egnsteater.

De nye rammer i Foyeren på teatret og et begrænset antal tilskuere vil skabe en hjemlig stemning, som bliver understreget af, at der med i billetten er inkluderet the serveret i kopper fra byens genbrugsbutikker og hjemmelavet kage. Musikerne er placeret på gulvet helt i øjenhøjde med publikum og tager sig tiden til at forklare om musikken og besvare spørgsmål fra publikum efter koncerten.

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock