img12

Amerikansk guitarlegende Kurt Rosenwinkel på Jazz I Trekanten

 Når JAZZ I TREKANTEN afholder den årlige jazzfestival fra d. 24. august til 2. september 2018 bliver det med en perlerække af udenlandske og danske jazznavne på programmet.

Når stjerneguitaristen Kurt Rosenwinkel, der er hovednavnet på festivalen Jazz i Trekanten, giver opvisning i fingerekvilibristisk guitarakrobatik sammen med verdensstjernerne Gregory Hutchinson på trommer og Dario Deidda på elbas, bør du straks stille dig i kø sammen med alle os andre, der ikke vil gå glip af den største kunstneriske musikoplevelse i mands minde. Trioen spiller numre af Charles Mingus, Thelonious Monk, Wayne Shorter, Joe Henderson, men også numre fra Rosenwinkels imponerende bagkatalog. Med fødderne solidt plantet på skuldrene af fortidens jazzlegender, skaber de musikken på ny, så man ikke er i tvivl om, at man hører lyden af fremtidens jazz. Eric Clapton tager næppe fejl – og han kalder Kurt Rosenwinkel for det ultimative guitargeni. Så skynd dig …

Det samlede program for festivalen afsløres d. 12. juni sammen med den samlede lancering af de mere end 400 arrangementer i festugen og jazzelskere kan allerede nu sikre sig billetter til flere af de store koncerter.

Musik giver universet en sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme,
og den giver munterhed og liv til alt

Platon

JAZZFESTIVAL
24. aug - 2. sept 2018