img12

JAZZ I TREKANTEN bliver skudt i gang den 24. august 2018

Fra fredag den 24. august og frem til søndag den 2. september 2018 vil Trekantområdet igen boble af jazz i alle afskygninger, når festivalen JAZZ I TREKANTEN vender tilbage med et sindssygt ambitiøst program.

 

Traditionen tro skydes festivalen i gang med en Street Parade med fantastiske Tuesday Night Brass Band på Kulturnatten i Kolding den 24. august 2018. 

 

RELATEREDE SIDER

Street Parade

Tuesday Night Brass Band åbner for tredje år i træk jazzfestivalen JAZZ I TREKANTEN på Kulturnatten i Kolding med den traditionsrige Street Parade gennem Kolding Midtby. Årets Street Parade starter i Søndergade og går gennem Kolding City gågader frem til Lilletorv ved Den Blå Cafe. Kom og oplev Tuesday Night Brass Band invitere publikum med til en fest, så man føler sig hensat til New Orleans med et orgie af funk,  jazz, rytm’n blues & soul som på sin helt særlige måde taler til alle, der sætter pris på ukompliceret musik fyldt med kærlighed og masser af gode vibes. Musikken er udadvendt, umiddelbar og smækfyldt med energi og glæde og præsenteres af syv fremragende musikere, der alle har stor kærlighed til musikken fra New Orleans.

Line Up:

Johan Bylling Lang (altsax),
Peter Kehl (trompet),
Ola Åkerman (trombone),
Ole "Fessor" Lindgren (trombone),
Esben Duus (snare drum),
Søren Frost (bass drum),
Henrik Silver (sousaphone)

Arrangementet er gratis

 

 

 


Jazzfestival

JAZZ I TREKANTEN er hele Trekantområdets jazzfestival, som præsenterer både nyskabende og traditionel jazz af højeste kunstneriske kvalitet i områdets syv kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Festivalen finder sted hvert år i uge 35 samtidig med Trekantområdets Festuge.

Siden sin start i 2015 er festivalen vokset år for år, og kan nu bryste sig af titlen som Danmarks fjerde største jazzfestival. Under festivalen kan du opleve et bredt spektrum af jazzgenren, der giver et indblik i jazzens mange facetter og kunstneriske udtryk. Formålet med jazzfestivalen er netop at vise genrens mangfoldighed, og at flytte jazzen ud, hvor den ikke har været før, og på denne måde møde folk, der hvor de er.

Ved at tilbyde et attraktivt jazzprogram hvor der er noget for alle ønsker vi at bringe jazzen ud til både jazzkendere og personer, som ikke er det sædvanlige jazzpublikum. Samtidig arbejder vi på at udfordre festivalens form og indhold ved at præsentere jazzen på nye måder og i nye, ikke tidligere sete sammenhænge.

Festivalen vender tilbage for fjerde gang fra d. 24. august - 2. september 2018.

 

Følg os gerne på både Facebook og Instagram.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAZZ I TREKANTEN bringer løbende en oversigt over udvalgte jazz-relaterede arrangementer. På vores forside kan du se kommende koncerter i Trekantområdet.
Du kan også få en oversigt ved at LIKE vores Facebook-side og få en oversigt over jazz i Trekantområdet hver mandag morgen.
Vi anbefaler også at du checker hjemmesiden    
eller download den tilhørende app’en til  eller 

De fleste arrangører lægger deres koncerter ind på denne.
Her har du mulighed for at søge, sortere og opbygge dit eget program.

 

 

I don’t care much about music.
What I like is sounds.

- Dizzy Gillespie

JAZZFESTIVAL
24. aug - 2. sept 2018