Om foreningen

Jazz I Trekanten er en almennyttig paraplyforening, der har som mål at udbrede kendskabet til jazz som kulturbærer i hele Trekantområdet: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle gennem en årlig jazzfestival samt andre jazzrelaterede udviklingsaktiviteter.

Kontakt:
Karsten Bech
Sct. Jørgens Gade 3, st.2
6000 Kolding
Tlf: +45 2251 0915
Mail: info@jazzitrekanten.dk

Fakta:
CVR nummer: 37260193
Bankkonto: Sydbank, 7040-0002127370

Der findes allerede en række velfungerende foreninger og private arrangører i Trekantområdet, som arrangerer jazzkoncerter og har et stort lokalt stampublikum. Ved at bygge på dette fundament vil JAZZ I TREKANTEN styrke de eksisterende initiativer og gennem samarbejde udvikle nye initiativer, der gør at kendskabet til og forståelsen for jazzmusik udbredes i området.

I dag er 15 foreninger fra alle syv kommuner medlemmer af JAZZ I TREKANTEN. Se disse i boksen herunder.

JAZZ I TREKANTEN etableres primært med henblik på at planlægge og gennemføre en årlig jazzfestival. Målet er, at den årlige jazzfestival skal være en af Danmarks tre største jazzfestivaler og bidrage til at sætte Trekantområdet på landkortet som kulturmetropol. På sigt er det foreningens mål ligeledes at støtte og gennemføre andre initiativer.

Trekantområdet er et samarbejde mellem syv kommuner, nemlig Billund, Fredericia, Haderslev, Middelfart, Kolding, Vejen og Vejle.

JAZZ I TREKANTEN foreninger

Musik giver universet en sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme,
og den giver munterhed og liv til alt

Platon