img12

projekter

Hvert år laver Jazz I Trekanten mindst to egne projekter hvor musikere kobles sammen i nye konstellationer, der komponeres ny musik og resultaterne præsenteres ved en eller flere koncerter.

Årets Artist in Residence inviteres til at deltage som komponist og musiker i et projekt med en ny sammensætning af musikalske legekammerater. Arstist in Residence 2020 er Karmen Rõivassepp som komponerede ny musik til Abekejser med sig selv som vokalist og desuden valgte at tilføje tre blæsere. Koncerten blev præsenteret for et fyldt JazzHouse Kolding i november.

Krydsfelt 2020 blev et møde mellem Kobter, som består af Peter Marrot og Jacob Sørensen på trompeter og elektronik, og Jonas Kjærgaard som spiller Kirkeorgel. Sammen har de komponeret ElekTRO Suiten som er inspireret af kirkerummet. Musikken afsøger kirkens rum og væsen, og lyden er på samme tid velkendt og ny. Fastlagte passager blandes med mere frie improvisatoriske forløb, og der er arbejdet meget med at udforske alle kirkeorglets mange facetter. Derudover bruges det store klangfulde kirkerum som medspiller i musikken.

 

Sponsorer

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock