img12

DET SKER FREDAG D. 30. AUGUST

Alle festivalens ti dage er der fantastiske jazzkoncerter i hele Trekantområdet, men fredag d. 30. august er der mulighed for at tage på en ekstraordinær jazzturné i absolut verdensklasse i Kolding. Start dagen med orgeltrioen Flat Bop på Tobbers eller tag til Jazz Benspænd i Biblioteksparken med Peter Marott og Jakob Sørensen kl. 16.00. Herefter varmer vi op med FABEL på Tobbers kl. 18.00, før det går løs med årets hovednavn, Omer Avital på Godset kl. 20.00. Forsæt herefter på JazzHouse med henholdsvis Krydsfelt 2019 og Mathias Heise Quadrillion. På Mørks Kælder spiller det festglade band Swing Republic kl. 23.00, hvor der altid er garanti for et medrivende show, der gør det svært at holde kroppen i ro. Slut af med en af de helt store stjerner fra den danske soul-scene, når Abdullah S. fyrer op under hele Pitstop.

I Grindsted spiller hele Danmarks smørtenor Dario Campeotto på Grindsted Torv kl. 16.30. I Ryggen har han det swingende og erfarne jazzorkester, Flensborg kvartet, der tilsammen vil levere jazzede versioner af Darios største hits og evergreens. I Vejen er der Open By Night og kl. 20.00 spiller Jacob Vennds Fabulous Swing Trio, hvor entertainment og højt humør er nogle af grundelementerne, når de spiller deres repertoire, der tæller alle de gode klassikere.

Jazzdag i Fredericia
Der er lagt an til en rigtig festlig fredag i Fredericia med masser af jazz. J. O. Swing-trio starter ud med FredagsJAM kl. 15.00 på Tøjhuset, hvor der både er mulighed for at få en fyraftensøl og derefter komme et smut på scenen. Koncerten slutter nemlig af med åben scene, hvor man kan kigge op på scenen med sit instrument og skabe nye musikalske forbindelser. Kl. 17.30 spiller ”I Just Came From The Moon” på Rådhuspladsen med deres helt særlige instrumentale univers, der tæller et væld af pulserende indie-beats. Bandet har med deres særlige fornemmelse for at mixe jazzen og den populære indielyd, høstet stor anerkendelse blandt både publikum og anmeldere.  Kl. 19.30 overtager Toke Lynggaard Quartet scenen på Rådpladsen og sørger for at slutte aftenen af med vaskeægte kulturnatsstemning.

I Middelfart er der også jazz på programmet fredag eftermiddag og aften, hvor Tao Højgaard aka Mute State spiller på Nytorv i kl.16.00, og The Raggedy Anns kl. 19.00 i Byrådssalen.

Jazz for de mindste
Der er dømt jazz for de mindste, når Jeppe og Jazzhyænerne giver hele to koncerter. Jeppe & Jazzhyænerne er et af landets absolut hotteste bands for børn med børnetv-vært Jeppe Vig Find i front. Jeppe er blandt andet kendt fra Ramasjangs Lille Nørd og på scenen vil han præsentere børnene for jazzens skæve univers.

Kl. 11.00 i Nicolai for Børn, Kolding
Kl. 18.00 på Kulturøen, Middelfart

 

 

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020