img12

DET SKER TIRSDAG D. 27. AUGUST

Tirsdag har vi en af festivalens absolutte højdepunkter på programmet. Kulturforum Würth inviterer til koncert med jazzens dream team, Cæcilie Norby og Lars Danielsson. Det bliver både smukt, rørende og intimt, når de to populære jazzmusikere får kærlighed til musikken og hinanden til at gå op i en højere enhed med koncerten "Just the two of us". Cæcilie Norby er desuden top-aktuel med TV-programmet, Toppen af Poppen.

Inden koncerten med Cæcilie Norby varmer vi op med Jazz Benspænd koncert i Biblioteksparken kl. 16.00. I dag er det MGK Band, der kaster sig ud i det spændende musikprojekt, Benspænd. Konceptet går ud på, at der er lagt et dogme for koncerten, men musikerne ved ikke, hvilket dogme før de møder op, og det skaber altid et nyt og spændende udtryk. 

Mark Linn på Godset 
Mark Linn har en formidabel evne til forene rockens energi med den akustiske trios intime univers, hvor publikum inviteres helt ind i tekster og melodier fra de stilskabende ikoner, der har defineret den moderne musiks udvikling. Tirsdag aften kl. 20.00 gæster han Godset sammen med en akustisk trio under ledelse af pianisten Søren Møller, der ligeledes har omarrangeret de store rockproduktioner til en moderne lyd, der giver plads til tæt sammenspil mellem de anerkendte musikere Andreas Svendsen på trommer og Johnny Åman på bas.

Lillebælt Værftets charmerende og stemningsfulde atmosfære lægger hus til spændende koncerter under hele festivalen. Tirsdag er det Allan Mortensen og Jens Jefsen Trio, der giver koncert kl. 19.00. Jens Jefsens trio med sanger Allan Mortensen i forgrunden bliver et soulfyldt jazzmøde mellem soul, pop og jazz, så det hele smelter sammen til en stor musikalsk oplevelse.

JazzHouse åbner
Kl. 18.00 åbner JazzHouse for hele fire dage med fantastiske koncerter, hvor de præsenterer ny og ung jazz på scenen. Det er MGK Band, der skyder festlighederne i gang med den første koncert og allerede kl. 20.00 er der MGK Jam.

 

Se de mange andre jazzkoncerter her. 

  

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020