img12

DET SKER TORSDAG D. 29. AUGUST

Vi starter torsdagen med en Jazz Benspænd koncert i Biblioteksparken kl. 16.00, hvor dagens band er Mahogni.

JazzHouse har også et stærkt line-up denne torsdag med intet mindre end fire koncerter. Vi lægger ud med fyraftensjazz af den helt gode slags, for det er nemlig Mads Mathias Trio, der giver koncert. Mads Mathias er en af Danmarks bedste croonere og saxofonister, og giver eksklusiv koncert på Tobbers med to unge jazztalenter, hvor de spiller numre fra den amerikanske sangskat. Herefter tager Svaneborg / Kardyb over med trommer og Würlitzer elklaver, og forener akustisk og elektronisk lyd i smukke og fængende melodier.

Kl. 20.00 går Karmen Rõivassepp på scenen, som altid bjergtager publikum med sin imponerende stemme og sit store musikalske talent. Der er rigtig god grund til at blive hængende, for det er Abekejser der lukker og slukker JazzHouse denne aften.

Kl. 16.00 - Fyraftensjazz - Mads Mathias Trio
Kl. 18.00 – Svaneborg / Kardyb
Kl. 20.00 – Karmen Rõivassepp Quartet
Kl. 22.00 – Abekejser

Lillebælt Værftets charmerende og stemningsfulde atmosfære lægger hus til flere spændende koncerter under hele festivalen, og torsdag gæster bl.a. Koppel og Søn Værftet. Anders og Benjamin, Far og søn, er kendt for at skabe ren magi, når de træder ind på scenen med henholdsvis orgel og saxofon.

Hele Danmarks smørtenor Dario Campeotto spiller koncert på Østre Kapel i Vejle kl. 20. I Ryggen har han det swingende og erfarne jazzorkester, Flensborg Trio, der sammen vil levere jazzede versioner af Darios største hits og evergreens.

 

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020