img12

Odd Pocket EP-release - To Go

Vær med til at fejre Odd Pockets kommende debut EP ”How Time Floats” onsdag d. 3/6 kl 20, hvor du kan opleve den sprudlende jazz/fusion-kvintet spille en livestreamet koncert i top-professionel kvalitet!
Udover bandets energiske grooves og betagende melodier, vil koncerten byde på lækre producerede visuals, der tilsammen udgør en totaloplevelse på din skærm – alt sammen leveret direkte ”To Go” til din adresse!

 

Odd Pocket er en up-and-coming Aarhus-baseret kvintet, der giver den nysgerrige lytter en befriende og eftertænksom oplevelse, igennem udforskende og energisk original-musik. Gruppen spiller originale kompositioner, der bevæger sig i genren fusion/moderne, og gør dette med en levende og dynamisk tilgang til sammenspil/improvisation. Visionen for Odd Pocket er at skabe ny spændende og inspirerende musik.

 

, der både udfordrer lytteren med skæve rytmer og taktarter, men samtidig indfanger med stærke grooves, energisk fremdrift og catchy melodier.

 

 

Odd Pocket er en up-and-coming Aarhus-baseret kvintet, der giver den unge nysgerrige lytter en befriende og eftertænksom oplevelse, igennem udforskende og energisk original-musik.

Gruppen spiller originale kompositioner af bandleder Jens Emil Jensen (trommer), der bevæger sig i genren fusion/moderne, og gør dette med en levende og dynamisk tilgang til sammenspil/improvisation.
Visionen er at skabe ny spændende og inspirerende musik, der både udfordrer lytteren med skæve rytmer og taktarter, men samtidig indfanger med stærke grooves, energisk fremdrift og catchy melodier.


BESÆTNING:
Nis Hellerøe Mytue (alt-/sopransax)
Gustav Nyboe Hagner (el-guitar/flygelhorn)
Viktoria Holde Søndergaard (vibrafon)
Jens Mikkel Madsen (kontrabas)
Jens Emil Jensen (trommer/komposition)

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock