img12

Artist In Residence 2021

I 2021 er Jazz I Trekantens Artist in Residence  Peter Marott. Peter Marott er uddannet trompetist, men er også vokalist, komponist og bandleader. Han eksperimenterer med en bred vifte af undergenrer inden for jazz og electronica. Udover at have arbejdet intensivt på den danske jazzscene har han spillet teater på Det kongelige Teater og i Tivoli, samt indspillet en lang række albums med en bred vifte af musikere bl.a. Per Vers, Martin Hall og den Los Angeles-baserede kunstner Georgia Muldrow. 

Peter Marott har komponeret værket StrengeDrøm til Jazz i Trekanten. Han har skabt værket ud fra minder og stemninger i hans liv, og sammen med fem helt unikke strenge-instrumentalister opføres værket på Holmegaard Værk 25/8, Engelsholm Slot  26/8 og Godset 30/8. U

dover at have komponeret StrengeDrøm til festivalen har han sammen med det lokale band TigerOak skabt ny musik der ur-opføres på den nye scene Godset UJNFOR 6/8. Her vil TigerOAK og Peter Marott også fortolke hinandens kompositioner.

Desuden kan han opleves sammen med tidligere års Artis in residence-kunstnere til to helt unikke koncerter i Vejle, Kolding og Haderslev 28/8.

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock