img12

ARTIST IN RESIDENCE 2019

Igen i år sætter Jazz I Trekanten fokus på en af tidens danske jazzmusikere under konceptet ”Artist in Residence”. I år får vi besøg af ingen ringere end Mathias Heise, som er blevet verdenskendt med sin mundharpe, og han vil under festivalen spille sammen med flere forskellige kunstnere.

I år har vi desuden to særlige projekter med vores ”Artist in Residence” Mathias Heise: Smuk og Krydsfelt.

Mathias er netop færdig med at komponere og arrangere en række nye numre og nogle Mathias Heise Quadrillion numre. De skal alle spilles sammen med selveste Slesvigske Musikkorps, SMUK og Mathias' eget jazzfunkband. Det bliver både rytmisk, storslået når det militære musikkorps får sig en funky og festlig rytmegruppe i form af Mathias Heise Quadrillion. 

Projektet Krydsfelt undersøger, hvad der sker når musikere med forskellige musikkulturer mødes for at skabe ny musik. Sidste år vandt eksperimentet en DMA Jazz pris for årets nytænkende koncertoplevelse 2018. Krydsfelt er selvfølgelig at finde på dette års festival, både med koncerter af sidste års kunstnere, men også i en version 2019 med Mathias Heise og elektronisk musiker Joakim Moesgaard.
I år krydres Krydsfelt desuden med nydesignede visuals der afvikles live under koncerterne.

 

 

 

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock