img12

Om os

JAZZ I TREKANTEN er en almennyttig paraplyforening der har som mål at udbrede kendskabet til jazz som kulturbærer i hele Trekantområdet: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle gennem en årlig jazzfestival samt andre jazzrelaterede udviklingsaktiviteter.

Jazzfestivalen støttes af og afholdes samtidig med Trekantområdets Festuge i uge 35. Festivalen blev afholdt første gang i august 2015 med mere end 40 arrangementer, og gennem solid, lokal opbakning lykkedes det i 2016 at lave mere end 100 koncerter og levere endnu flere koncerter med store og etablerede navne fra den danske og internationale jazzscene. I 2017 løb festivalen af stablen for tredje gang, og kunne byde på det hidtil største program med ikke mindre end 130 arrangementer i hele Trekantområdet. Se mere under fanen 'Jazzfestival'.

Udover jazzfestivalen har foreningen også startet projekterne JazzFabrikken, der flytter jazzen ind på virksomheder i frokostpausen og JazzHouse Pitstop, der sætter fokus på ung jazz. Herudover forsøger JAZZ I TREKANTEN løbende at starte nye jazzrelaterede udviklingsprojekter både under og uden for festivalen. 


JAZZ I TREKANTEN vil gerne takke vores sponsorer: Trekantområdet og Kolding Kommune.

 

RELATEREDE SIDER

Om foreningen

Festivalen arrangeres af foreningen JAZZ I TREKANTEN, der fungerer som paraplyorganisation for foreninger, der ønsker at styrke den levende jazzmusiks position og vilkår i Trekantområdet.

Kontakt:
Karsten Bech
Jernbanegade 3, 2tv
6000 Kolding
Tlf: +45 2251 0915
Mail: info@jazzitrekanten.dk

Fakta:
CVR nummer: 37260193
Bankkonto: Sydbank, 7040-0002127370


BLIV SAMARBEJDSPARTNER ELLER FRIVILLIG.

Alle, der arrangerer jazzkoncerter eller jazzrelaterede arrangementer under Trekantområdets festuge i uge 35, kan gratis komme med i vores program.


 

Mød bestyrelsen

Musik giver universet en sjæl, den giver sindet vinger, fantasien flugt, alvoren charme,
og den giver munterhed og liv til alt

Platon

JAZZFESTIVAL
24. aug - 2. sept 2018