img12

DET SKER SØNDAG D. 25. AUGUST

Vi starter med ægte søndagsstemning til en omgang Jazzbrunch på Café Mair’s i Fredericia kl. 11.00 med Astrid Friberg og Jonas Kjærgaard Kristiansen. Her kan man nyde en lækker brunch i selskab med den unge duo, der spiller fortolkninger af gamle jazzstandards og egne kompositioner. I Vejle er der dømt jazz for de mindste, når Nullernix besøger Vejle Fjordfestival kl. 11.00. Jazzsangerinde Cathrine Legardh er forvandlet til en kæmpe nullermand, og har skabt et støvet univers af finurlige fortællinger, anekdoter og masser af musik.

 

Lillebælt Værftets charmerende og stemningsfulde atmosfære lægger hus til spændende koncerter under hele festivalen. Søndag d. 25. august spiller Odderskov ”Jazz 4 All” kl. 15.00, hvor der er sildemadder mens kvarteten spiller god og gedigen jazz fra en tid, hvor melodien var i højsædet og musikken skulle swinge. På Artist Bed & Breakfast spiller jazzduoen, Black Labels, i den skønne have på Fynsvej og i Haderslev er der også lagt op til en fantastisk musikalsk oplevelse, når Haderslev-brødrene Thomas Fryland på trompet og Andreas Fryland på trommer mødes i kvartetten Brødrene Fryland på Slotsgade 25 kl. 15.00.

 

Jazz i Biblioteksparken
Med udsigt til Koldings smukke sø, inviterer Biblioteksparken til en masse spændende udendørs arrangementer henover sensommeren. Under hele Jazz I Trekanten vil der løbende være jazzkoncerter i biblioteksparken med blandt andet Koldings helt egen orange scene, Diodonen. I den karakteristiske, oppustelige scene vil der bl.a. være intimkoncert med den unge jazzmusiker Karmen Riõvassepp, som altid bjergtager publikum med sin imponerende stemme og sit store musikalske talent.

Kl. 15.00 Jazzmeditation

Kl. 17.00 Intimkoncert med Karmen Rõivassepp

Kl. 19.00 One More Fights The Good Fight

Kl. 21.00 Lys & Lyd - Joakim Moesgaard

  

Tributes to…
Jazz I Trekantens program byder i år på hyldestkoncerter til mange af jazzens store kunstnere.

Cathrine Legardh har med stor succes turneret i hele Skandinavien med Monica Zetterlunds stemningsfulde repertoire. Søndag d. 25. august gæster hun både Trapholt og Billund Kirke med koncerten ”Tribute to Monica Z”, hvor både det smukke kirkerum og Richard Mortensensalen vil give genklang fra de smukke svenske viser.

Kl. 14.00 ”Tribute to Monica Z” på Trapholt

Kl. 19.30 ”Tribute to Monica Z” i Billund Kirke

 

Margrete Grarup og Michael Sunding giver en lille bid af dansk musikhistorie, når de spiller PH på ny. Koncerten er en hyldestkoncert, der sætter spot på Poul Henningsens kendte viser i anledning af lysmageren, digteren og samfundsrevserens 125 års fødselsdag.

 

Kl. 14.00 ”PH på Ny” i Øster Lindet Kirke, Vejen

Kl. 19.30 ”PH på Ny” i Sdr. Bjert Kirke, Kolding  

 

Se HELE programmet for Jazz I Trekanten her

Jazz is about being in the moment

Herbie Hancock

JAZZFESTIVAL
21. aug - 30. aug 2020